In het kort

Ons restitutie- en retourbeleid duurt 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden. Om in aanmerking te komen voor retournering, moet het artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het heeft ontvangen.

Om uw retourzending te voltooien, hebben we een aankoopbewijs nodig.

Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke restituties worden verleend:

  • Boek met duidelijke gebruikssporen
  • Elk item dat niet in de originele staat is, is beschadigd of ontbrekende onderdelen om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout.
  • Elk artikel dat meer dan 30 dagen na levering wordt geretourneerd

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Terugbetalingen

Als uw aanvraag tot terugbetalen is goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een aantal dagen automatisch het tegoed op uw oorspronkelijke betaalmethode bijgeschreven.

Late of gemiste terubetalingen

Controleer uw bankrekening om te zien of de terugbetaling is ontvangen. Mocht de terugbetaling niet ontvangen zijn kunt u per mail contact opnemen.

Aanbiedingen

Aanbiedingen kunnen niet geretourneerd

Ruilen

We vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn. Als je het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op {e-mailadres} en stuur je artikel naar: Aakendonk 2, 5482VH Schijndel.

Retourzending

U kunt een retourzending sturen naar: Aakendonk 2, 5482VH Schijndel

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd.

Als u duurdere artikelen retourneert, kunt u overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We kunnen niet garanderen dat we uw geretourneerde artikel daadwerkelijk ontvangen.

Heeft u hulp nodig?

U kunt contact opnemen via info@simonstuinenboomzorg.nl